Blogger Widgets

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μαθητές αποδοκίμασαν τους επισήμους στην παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων

Με ένα απίστευτο περιστατικό,σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τούρκικο Ζυγό .


Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης,μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!! Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατά "Είστε Μαλ..ς"!!!

Η απίστευτη κίνηση των μαθητών - η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν προσχεδιασμένη -, εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε  όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση.

Με εντολή των καθηγητών τους γύρισαν την πλάτη στην εξέδρα των επισήμων!

 Οι καθηγητές φυσικής αγωγής, δυο σχολείων που παρέλασαν σήμερα στα Γιάννενα, έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους "Κλίνατε απ'αριστερά", μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων! Μπορεί οι αποδοκιμασίες στις παρελάσεις,έχουν γίνει πια της μόδας. Μπορεί οι μαθητές να αισθάνονται πως με αυτό τον τρόπο,διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.Όμως δεν είναι δυνατόν, οι καθηγητές τους, να τους παροτρύνουν,ή να συμμετέχουν σε αυτού του είδους τις διαμαρτυρίες. Η συμπεριφορά των συγκεκριμένων καθηγητών, έχει εξοργίσει όχι μόνο τους υπεύθυνους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά ακόμη και τους συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων!

 


Στα Ιωάννινα κτηνοτρόφοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια από fon1972



 Πηγή : epirusgate.blogspot.com

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: