Blogger Widgets

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κοινότητα Εφήβων Συμβούλων 2013 του Συνηγόρου του Παιδιού

Ο Συνήγορος ξεκινά δράση µε τίτλο «Με τη συµµετοχή µας, απαντάµε στη βία, τη σιωπή και την ανασφάλεια!», που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 1996 ως το 2000. 


Οι µαθητές που θα δηλώσουν συµµετοχή, θα µπορούν να γίνουν µέλη της Κοινότητας Εφήβων Συµβούλων του Συνηγόρου, να συζητούν µέσα από κλειστό ηλεκτρονικό φόρουµ για θέµατα ενδιαφέροντός τους, και να πάρουν µέρος σε ερευνητικές δραστηριότητες. Ορισµένοι από αυτούς, θα συµµετάσχουν σε Ηµέρες ∆ιαλόγου που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη στις 26-27.4.2013 και στην Αθήνα στις 10-11.5.2013. 

Όσες – όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στο oes@synigoros.gr. Στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Εφήβων Συμβούλων αναρτώνται ανακοινώσεις ή έργα των μελών της. Εδώ μπορούν επίσης να αναρτώνται και απόψεις, προτάσεις ή έργα και άλλων ομάδων εφήβων που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διάλογο του Συνηγόρου του Παιδιού. Στείλτε μας και σεις τις δικές σας προτάσεις ή έργα της ομάδας σας στο oes@synigoros.gr. 

H  Ομάδα Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού επιλέγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελείται από 20 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13-17 χρόνων. Επιλέγονται με κλήρωση και κριτήρια, ύστερα από δημόσια πρόσκληση και αποστολή αιτήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερα στη διαδικτυακή θέση http://www.0-18.gr/kes







Δεν υπάρχουν σχόλια: