Blogger Widgets

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αχαρνών με τον κ. Ιωάννη Κασσαβό (Δελτίο Τύπου)

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 3/6/2013 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, Μητρομάρα 24, συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΧΑΡΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»,κ. Ιωάννη Κασσαβό, τον Δημ. Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πολυμενέα και τον κ. Μπάμπη Ζάχαρη. 

Παρευρέθηκαν επίσης και μέλη Συλλόγων Γονέων πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμιας εκπ/σης, καθώς και αντιπρόσωποι στην Ένωση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του κ. Κασσαβού με αφορμή το Ψήφισμα της Ένωσης Γονέων, στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση στις 22/5/13. 
Συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που αναφέρονται στο ΥΠΟΜΝΗΜΑ και στο ΨΗΦΙΣΜΑ της Ένωσης και αφορούν τα γενικότερα ζητήματα παιδείας αλλά κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του δήμου μας καθώς επίσης και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της παιδείας .
Υπήρξε συμφωνία σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τη πλευρά του Διοικητικού Συμβούλιου και η διαβεβαίωση από τον κ. Κασσαβό, ότι ο ίδιος και η παράταξή του είναι και θα είναι δίπλα στην Ένωση, συνοδοιπόροι και αρωγοί σε κάθε βήμα, πρωτοβουλία, κινητοποίηση και δράση που υποστηρίζει τα παιδιά και τα σχολεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: