Blogger Widgets

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΟΛΜΕ : Να καταργηθεί τώρα η επιστράτευση, όχι στις υποχρεωτικές μεταθέσεις, όχι στις απολύσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


 1.      Την Πέμπτη, 6/6 στα γραφεία της ΟΛΜΕ στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

2.      Την Παρασκευή, 7/6 εκδικάζεται στο ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47 – 49), η προσφυγή της ΟΛΜΕ κατά της επιστράτευσης. Στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών και στις 11.30 π.μ. οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Θα συναντηθούμε αγωνιστικά με τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ των οποίων η προσφυγή επίσης εξετάζεται την ίδια μέρα και μετά τις 12 με τους εργαζόμενους στην Υγεία (ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ) που έχουν απεργιακή συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας (Αριστοτέλους 17) για κοινή πορεία προς το Σύνταγμα με σύνθημα Παιδεία-Υγεία-Δημοκρατία. 

3.      Τη Δευτέρα, 10/6 στις 15.00 στα γραφεία της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας όλων των βαθμίδων και της ΑΣΓΜΕ. Επίσης θα κληθεί και η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Στόχος της σύσκεψης είναι ο συντονισμός ενεργειών και κινητοποιήσεων την επόμενη περίοδο για εργασιακά και απολύσεις αλλά και για τα εκπαιδευτικά ζητήματα που θα ανοιχτούν (ν/σχ για Γενικό – Τεχνολογικό Λύκειο, κ.λπ.) 

4.      Την Τετάρτη, 12/6 στις 12.30 διοργανώνουμε στο Υπ. Παιδείας στο Μαρούσι, μαζική Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ















Δεν υπάρχουν σχόλια: