Blogger Widgets

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για την Παιδεία



Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αν. Αττικής "Ο Σωκράτης" συζητώντας τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα σχολεία του Δήμου μας (Θέρμανση- αναλώσιμα ) αλλά και τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό τα οποία σε συνδυασμό με τον υποσιτισμό μεγάλου αριθμού μαθητών δημιουργεί δύσκολες συνθήκες για την μόρφωση των παιδιών  μας .


Οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής για τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών με τη μη καταβολή των επιχορηγήσεων (3η του 2012 ήρθαν τα χρήματα το Νοέμβρη  αλλά και 1η του 2013 καθώς και των 3 δόσεων για συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων ) δεν μπορούν να δικαιολογηθούν γιατί και την προηγούμενη σχολική χρονιά την ίδια τακτική ακολούθησε . 

Πιστεύουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ενημερωθεί και να πάρει θέση για τα προβλήματα αυτά και σας καλούμε να ορίσετε άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ή στο πρώτο τακτικό να βάλετε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και να μας ενημερώσετε για να παραστούμε και να εκφράσουμε τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας .









Δεν υπάρχουν σχόλια: