Blogger Widgets

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Αχαρνών : Από το πρωί η εκλογική διαδικασία

Με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής η εκλογική διαδικασία της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2012 για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Αχαρνών θα ξεκινήσει από :


  1. Ώρα 07:50 - 09:00
  2. Ώρα 10:30 - πέρατος
Η απόφαση για "άνοιγμα" της κάλπης και τις πρωινές ώρες πάρθηκε με το σκεπτικό της διευκόλυνσης των εργαζομένων γονέων - κηδεμόνων.

 Υπενθυμίζουμε ότι :

1. Η Ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων στα ανώτερα όργανα, είναι μυστική.  
2. Μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν και οι δύο γονείς εφόσον είναι ταμειακά εντάξει. Υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή είναι πέντε (5) € και για τους δύο γονείς ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.

3. Δεν ψηφίζει κάποιος γονέας αντί άλλου με εξουσιοδότηση.
 
4. Για να είναι έγκυρες οι εκλογές και για να μπορεί να υπάρχει εκπροσώπηση τόσο στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας όσο και στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αχαρνών, θα πρέπει να ψηφίσουν γονείς που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών του Γυμνασίου.
 
5Για το Διοικητικό Συμβούλιο μπορούμε να επιλέξουμε (σταυροί προτίμησης) μέχρι και τρεις (3) υποψήφιους. Για την Ένωση Γονέων Δήμου Αχαρνών μπορούμε να επιλέξουμε (σταυροί προτίμησης) μέχρι και τρεις (3) υποψήφιους. Για τα υπόλοιπα έργανα από έναν (1).





Δεν υπάρχουν σχόλια: