Blogger Widgets

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

12o Γυμνάσιο Αχαρνών : Ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι αλλιώτικο από τ'άλλα!

Γεύσεις, αρώματα και χρώματα Χριστουγέννων θα κυριαρχήσουν στο φετινό παζάρι του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την επόμενη Παρασκευή και θα διαρκέσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο 14 έως και 16/12).
 
 Χειροποίητα στεφάνια και γιορτινά στολίδια, κοσμήματα, αρωματισμένα έλαια, σαπούνια, παιχνίδια, βιβλία, cd και μικρά δώρα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, θα δώσουν την "πολυτέλεια" σε κάθεναν από εμάς να ευχαριστήσει και να τιμήσει τα αγαπήμενα του πρόσωπα αυτές τις άγιες μέρες. Αυτή τη φορά όμως το παζάρι  το μεσημέρι του Σαββάτου θα πλημμυρίσει με την μουσική του συγκροτήματος του σχολείου μας "Mad Villagers", ενώ παράλληλα θα σερβίρονται κρέπες, hot dogs και σπιτικά γλυκά. 
 
"Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, χαρίζοντας στους επισκέπτες μας μια ζεστή εμπειρία. Σας περιμένουμε όλους!! "

Ώρες Λειτουργίας:  Παρασκευή (14-12-2012) 2-4 μ.μ.
  Σάββατο (15-12-2012) 10 π.μ.- 7μ.μ  στις 2.00 θα ξεκινήσει η συναυλία και  "ψησίματα"
  Κυριακή (16-12-2012) 10 π.μ.- 2.00μ.μ
Τα έσοδα του παζαριού αξιοποιούνται για την ενίσχυση της κοινότητας του Ολυμπιακού Χωριού, τις καθημερινές ανάγκες του σχολείου και σε ενίσχυση της Κιβωτού.




Δεν υπάρχουν σχόλια: