Blogger Widgets

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μαθητικός διαγωνισμός - Safer Internet Day

Τι είδους ιστορία έχετε να μοιραστείτε; Πώς το διαδίκτυο σας έχει βοηθήσει να πετύχετε κάτι εξαιρετικό;

Συχνά, όταν διαβάζουμε για τις τρέχουσες τάσεις στη χρήση του Διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε δεί τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε, στην ανακάλυψη του online κόσμου, και διδασκόμαστε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από αυτούς. Βέβαια, είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην αναδειχθούν τα θετικά που το Διαδίκτυο έχει να μας προσφέρει!

Με τον on-line διαγωνισμό, το Insafe θέλει να δώσει στους νέους την ευκαιρία να μοιράζονται τα θετικά που έχουν επιτευχθεί μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου, αποδεικνύοντας το δικαίωμά τους να συμμετέχουν ενεργά στον online κόσμο ή την ευθύνη τους στην αλλαγή ως ψηφιακοί πολίτες του αύριο. Αναζητούνται γραπτές καταχωρίσεις (για παράδειγμα, ένα σύντομο δοκίμιο ή μία ανάρτηση blog) ή ένα βίντεο blog (το πολύ 2 λεπτά) που να περιγράφει το επίτευγμά τους.


Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας!

Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες συμμετοχής: κάτω των 9 ετών, 10-14, και πάνω από 15, ενώ οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές online ως 15/3/2013.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία ηλικίας θα λάβουν ένα βραβείο. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά νικητές (14+) θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γίνουν online πρεσβευτές της ασφάλειας για το δίκτυο Insafe ή να παρακολουθήσουν το ετήσιο Safer Internet θερινό σχολείο στη Ρουμανία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό (μέσω e-mail μετά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας διαγωνισμού), ως επιβράβευση της συμμετοχής τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια: