Blogger Widgets

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εγκύκλιος για την παρουσία εκπαιδευτικών στα Λύκεια για το Μηχανογραφικό

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιστόπουλος, με εγκύκλιό του προς τα Λύκεια καλεί τους Διευθυντές -επειδή κάποιοι υποψήφιοι θα χρειαστούν υποστήριξη για τη συμπλήρωση του δελτίου τους ή ενδεχομένως χρειαστούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές των Λυκείων για την υποβολή του δελτίου τους- την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου τα Λύκεια να λειτουργήσουν ως εξής : 


- Μία μέρα της πρώτης εβδομάδας τα Λύκεια θα λειτουργήσουν με το προσωπικό της εφημερίας, όπως έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους.


- Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ακόμα και αν έχουν προγραμματισμένη εφημερία την Πέμπτη) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Πέμπτη 5 Ιουλίου με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτή τη μέρα θα είναι και η τελευταία που ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να δεχτεί συμπληρωματικά δικαιολογητικά για υπαγωγή σε κάποια ειδική περίπτωση και να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν).

- Είναι ευνόητο ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια την 5η Ιουλίου θα αποζημιωθούν για αυτή τη μέρα ( δηλαδή μόνο για την 5η Ιουλίου) για μη χρήση θερινής άδειας.


Πηγή : esos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: