Blogger Widgets

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τράπεζα διαγνωστικών εργαλείων-αξιολογήσεων και εκπαιδευτικού υλικού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια συλλογής τόσο διαγνωστικών εργαλείων-αξιολογήσεων, όσο και εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιείται στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ευελπιστούμε να δημιουργηθεί μια "τράπεζα" δεδομένων, στην οποία θα έχουμε πρόσβαση όλοι, με σκοπό την ανταλλαγή, ενημέρωση, βελτίωση και υποστήριξη του εκπαιδευτικού μας έργου.


Θα παρακαλούσαμε τους συναδέρφους που έχουν παράγει δικό τους υλικό είτε για άτυπη παιδαγωγική αξιολόγηση είτε για διδακτικο-θεραπευτική παρέμβαση (π.χ. φυλλάδια, κάρτες, εικόνες, κ.τ.λ.), σε ηλεκτρονική μορφή, να το αποστείλουν επώνυμα στο ακόλουθο email: ergaleia@gmail.com

Επίσης όσοι από τους εκπαιδευτικούς χρησιμοποιούν βιβλιογραφία, αξιολογήσεις, εκπαιδευτικό υλικό άλλων (ελληνικό ή ξένο) μπορούν να το στείλουν στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, αναφέροντας την πηγή από την οποία αντλούν τις πληροφορίες τους.

Σε περίπτωση που κάποιοι από τους συναδέρφους θέλουν να καταθέσουν έντυπο υλικό, το οποίο δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή, μπορούν να απευθυνθούν στους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης των παρακάτω σχολείων:

Παρακαλούμε, με ευθύνη των κ.κ. Διευθυντών/Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων, να λάβουν γνώση ενυπογράφως όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία.

Η Σχολική Σύμβουλος Ε.Α.Ε.
Δρ. Ουρανία Χιουρέα






Δεν υπάρχουν σχόλια: