Blogger Widgets

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Όχι Άννα, όχι, μη μη μη μην φεύγεις. Δεν θα το αντέξουμε…

Στα κάγκελα φαίνεται πως βρίσκεται η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ( αν δε θυμάστε ποια είναι, είναι η κυριά που έδωσε στα παιδιά μας φωτοτυπίες ) μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης. Μια απροσδόκητη πρόταση του κ. Βενιζέλου προκάλεσε νέες αναταραχές στην Ιπποκράτους με την κυρία Διαμαντοπούλου να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση από το κόμμα.


Ο λόγος; Η τοποθέτηση ως υφυπουργού Παιδείας του κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποίος είναι ένας από τους πολέμιους της μεταρρύθμισης στην Παιδεία που προωθούσε η κυρία Διαμαντοπούλου, όταν βρισκόταν στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, στηρίχθηκε και από τη ΔΗΜΑΡ- ο αδελφός του Γιάννης είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά ο ίδιος ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που είχε δημιουργηθεί για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τις επίσημες ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, τηλεφώνησε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος απουσίαζε από το γραφείο του.

Η ίδια άφησε, όμως, το μήνυμά της και με εμφανώς εξοργισμένο τρόπο δήλωσε ότι «αποχωρεί από το κόμμα». Λίγο αργότερα ο κ. Βενιζέλος τηλεφώνησε προσωπικά στην κυρία Διαμαντοπούλου και έπειτα από τις σχετικές παραινέσεις, την έπεισε να παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι για πόσο ακόμα.


Πηγή : ipaideia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: