Blogger Widgets

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινάει η διανομή συσσιτίου σε 18 σχολεία της Αττικής

 "ΑΝΝΟΥΛΑ"  Μικρογεύματα

Από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας θα ξεκινήσει να παράσχει μικρογεύματα σε 18 σχολεία εννέα περιοχών του Λεκανοπεδίου που αντιμετωπίζουν έντονα κοινωνικά προβλήματα.Eνώ πρόκειται σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή πρόγραμμα βοήθειας απευθείας σε οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Όπως ενημέρωσε την Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου (  Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο )- απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των κρουσμάτων υποσιτισμού παιδιών - από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το υπουργείο Παιδείας να προσφέρει κολατσιό σε 18 σχολεία εννέα περιοχών. Μεταξύ αυτών εν πρώτοις και πιλοτικά το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στον Ταύρο, τα Κάτω Πατήσια, τα Εξάρχεια, το Μενίδι και την Πλατεία Βάθη και θα επεκταθεί στο Μοσχάτο, τη Νίκαια, τον Ασπρόπυργο και τον Αυλώνα.

Τα μικρογεύματα θα προσφέρονται δωρεάν με κουπόνια σε όλους τους μαθητές των σχολείων και θα περιλαμβάνουν υγιεινές τροφές, όπως γάλα, μπισκότα με δημητριακά, φρούτα, σάντουιτς κλπ.

 Πηγή : eglimatikotita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: