Blogger Widgets

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Στην Εύη Χριστοφιλοπούλου οι αρμοδιότητες των Πανελλαδικών Εξετάσεων - Ετοιμάζεται το νέο σύστημα

Στην υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου θα δοθούν οι αρμοδιότητας των Πανελλαδικών Εξετάσεων , σύμφωνα με πληροφορίες , τις οποίες διατηρούσε η Αννα Διαμαντοπούλου, όταν απομακρύνθηκε απ΄ το το υπουργείο ο Γιάννης Πανάρετος. 


Η κ. Χριστοφιλοπούλου εκτός από το «φόρτο» διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα συντονίσει και την κατάρτιση του νέου συστήματος πρόσβασης των υποψηφίων στα ΑΕΙ
Στον πρόεδρο του Ιδρύματος Τσάτσου Ξενοφώντα  Κοντιάδη ανατέθηκε απ το υπ. Παιδείας :

(α) η παροχή νομικών - γνωμοδοτικών συμβουλών και

(β) η υποστήριξη της εκπόνησης θεσμικών κειμένων και νομικών εγγράφων κατά την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου για το νέο Λύκειο αλλά και για το νέο Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπ. Παιδείας, η παροχή νομικών συμβουλών και η υποστήριξη εκπόνησης θεσμικών κειμένων και νομικών εγγράφων από τον κ. Κοντιάδη θα γίνεται, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα προκύψουν κατά το σχεδιασμό του θεσμικού πλαισίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΔΒΜΘ του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Ανωτάτης Εκπαίδευσης

Ο κ. Κοντιάδης θα παρέχει τις υπηρεσίες του για έξι (6) μήνες κατ’ ανώτατον από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης .

Ο κ. Κοντιάδης θα καταγράφει σε μηνιαία βάση σύντομη περιγραφή των παρασχεθεισών υπηρεσιών (γνωμοδοτικά σημειώματα, συμβουλές στο πλαίσιο συναντήσεων, τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών επικοινωνιών κλπ) σε απολογιστικές εκθέσεις παροχής υπηρεσιών που θα αποτελούν τα παραδοτέα του έργου του στη βάση των οποίων θα υπολογίζεται και η αμοιβή της κατά τα κατωτέρω.

Για την παραλαβή των παραδοτέων (απολογιστικών εκθέσεων) του και συνολικά του έργου του τον κ. Κοντιάδη συστήνεται επιτροπή παραλαβής.

Η αμοιβή του κ. Κοντιάδη θα υπολογίζεται σε ωριαία βάση (ανθρωποώρες) με μοναδιαία τιμή πενήντα ευρώ (50,00€) μεικτά πλέον ΦΠΑ, ανά ανθρωποώρα και θα προκύπτει από το άθροισμα των συνολικών ανθρωποωρών παρασχεθεισών υπηρεσιών. Η αμοιβή του κ. Κοντιάδη δεν δύναται να υπερβεί το ποσό των δεκατεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ #14.900,00 €# μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

6. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε μηνιαία βάση μετά την παραλαβή της απολογιστικής έκθεσης κάθε μήνα από την Επιτροπή Παραλαβής και θα υπολογίζεται στη βάση των ανθρωποωρών παρασχεθεισών υπηρεσιών κάθε μήνα σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση που θα έχει υποβληθεί.

 Πηγή : esos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: