Blogger Widgets

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας τους τελευταίους μήνες

Οι ληστείες καλά κρατούν σε Αχαρνές και Ζεφύρι, παρά την αύξηση των περιπολιών της αστυνομίας για την εξεύρεση των δραστών, μετά το τραγικό θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προχτές. 
 
Τα όπλα στην πόλη μας εμφανίζονται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερα, σαν τα μανιτάρια κάνοντας τους πολίτες να αισθάνονται ανασφαλείς ακόμη και μέσα στα σπίτια τους και έρμαια στους αδίστακτους και στυγνούς κακοποιούς! 
 
Προχτές το πρωί στην οδό Δαμάσκου, στις Αχαρνές στόχος έγινε για άλλη μία φορά ένας ταχυδρομικός διανομέας. Τρεις άγνωστοι άντρες με την απειλή όπλων και μαχαιριών αφαίρεσαν από τον άτυχο άντρα όλες τις επιταγές συντάξεων που έφερε πάνω του! Όπλα, ωστόσο, υπάρχουν και στο γειτονικό μας Ζεφύρι! Προχτές το βράδυ στην οδό Μπουμπουλίνας δύο άγνωστοι άντρες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη! Κάτι πρέπει άμεσα να γίνει. 
 
Πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε αυτή η κατάσταση να λάβει επιτέλους ένα τέλος. Δεν είναι δυνατόν για λίγα ευρώ οι επαγγελματίες της πόλης μας να τρέμουν κάθε φορά που βάζουν το κλειδί στην πόρτα του καταστήματός τους. Δεν είναι δυνατόν να φοβούνται να βγουν έξω από το σπίτι τους για το δύσκολο μεροκάματο, για να μην έρθουν αντιμέτωποι με αδίστακτους ληστές που δεν διστάζουν να μετατραπούν ακόμη και σε δολοφόνους.
 
Έλεος! 
 
Δώστε μας λίγη προσοχή παραπάνω…
 
 
 
 Πηγή : acharnet.eu
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: