Blogger Widgets

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Κατάληψη Γυμνασίου

Την Τρίτη (29/9/2010) και την Τετάρτη (30/9/2010) οι μαθητές του Γυμνασίου μας πραγματοποίησαν κατάληψη του Σχολείου με κύρια αιτήματα :

  1. Τοποθέτηση πεζοφάναρου στην οδό Κύπρου.
  2. Έλλειψη καθηγητών
  3. Τοποθέτηση σκίαστρου στις εξέδρες του σχολείου
  4. Αντικατάσταση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων (πίσω από τα τέρματα ποδοσφαίρου) με δίχτυα.

Τη δεύτερη ημέρα της κατάληψης έγινε σύσκεψη με το 15μελές των μαθητών, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και αντιπρόσωπο του Δήμου, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η άρση της κατάληψης και καθορίστηκε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο στις 11:00 ώρα.

Στη συνάντηση με το κ.Δήμαρχο έλαβαν μέρος αντιπροσωπεία του 15μελούς των Μαθητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαθητές του παρέδωσαν έγγραφο με τα αιτήματά τους, στο οποίο επισυνάπτονταν και υπογραφές αυτών . Ομοίως, ο Σύλλογος παρέδωσε έγγραφο που αφορούσε την τοποθέτηση πεζοφάναρου στην οδό Κύπρου.
Ο κ.Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι η ανάθεση σε εργολάβο για την τοποθέτηση του σηματοδότη έχει πραγματοποιηθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο , πλην όμως δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα. Μας υποσχέθηκε ότι θα συναντηθεί με αρμόδιους του Υ.Π.Ε.Κ.Α. ( Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής ) και θα πιέσει ώστε να ανεβρεθούν τα χρήματα. Επιπλέον επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας και έδωσε εντολή όπως αποστέλλει υπαλλήλους  κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Όσον αφορά τα θέματα του Δήμου ( βάψιμο σχολείου, επισκευές ) μας υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν  το μήνα Οκτώβριο από συνεργεία του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: