Blogger Widgets

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Για ακόμη μια φορά τα προβλήματα της παιδείας του Δήμου μας στριμωγμένα σε θέματα αναψυκτηρίων, εκδηλώσεων κά

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών, στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου.


Υπενθυμίζουμε ότι ώρα 18:30 την ίδια ημέρα η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αχαρνών διοργανώνει ομιλία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου εκδήλωση με θέμα "Η Επιθετικότητα στο Σχολείο" !

Τι θα προλάβουμε να παρακολουθήσουμε. Και ποιόν; 

Διαβάστε παρακάτω τα θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πάλι η παιδεία είναι ανάμεσα σε αναψυκτήρια, κλπ. Μία συνεδρίαση για την παιδεία και μόνο δεν μπορούν να κάνουν; 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ. είναι : 


1. Συζήτηση για τα προβλήματα της Παιδείας στο Δήμο μας. ( εισήγηση Δημοτική Παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση) 

2. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Ν.Π.Δ.Δ.. ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ « ΑΡΩΓΗ .» ( εισήγηση Πρόεδρος κος Χωριανόπουλος Κων/νος)

3. Αντικατάσταση μελών μετά από παραίτηση του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α) (εισηγητής κος Δήμαρχος)

4. Τροποποίηση ή μη (τροποποίηση ή ανάκληση) της υπ αριθμ. 484/14-7-2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνων που αφορά άδεια ίδρυσης καταστήματος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ που βρίσκεται στη οδό Λ. Δεκελείας & Λ.
Καραμανλή της Κ. ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ - Α. ΣΑΑΚΙΑΝ Ο.Ε. με νόμιμους εκπροσώπους τους κ.κ. ΔΑΒΙΤΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ του Χαραλάμπους και ΣΑΑΚΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡ του ΑΡΜΕΝ. ( εισήγηση Αντ/ρχος Γκίκας Παναγιώτης)

5. Έγκριση χορήγησης αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου κατά κατηγορία επαγγελμάτων, σε ισάριθμους συγκεκριμένους χώρους, για το έτος 2013. (εισήγηση Αναγνωστόπουλος Παν.)

6. Λήψη απόφασης για ορισμό ενός πολιτικού προσώπου με αναπληρωτή, ως Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης ΘΕΑΤΡΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ έτους 2013, καθώς και ενός υπαλλήλου του Δήμου μας, ως 
γραμματέα του ως άνω Συμβουλίου.(εισηγητής Αναγνωστόπουλος Παν.)

7. Έγκριση της με αρ. 61/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών, που αφορά την ψήφιση πίστωσης ποσού 700,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%, για την συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στο πρόγραμμα «Εκστρατεία Ecomobility Οικολογική Μετακίνηση 2012-2013», στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και του ECOCITY.(εισηγητής Γ.Γ Δρ. Κρημνιανιώτης Νικ.)

8. Φιλοξενία του διακρατικού προγράμματος comenius σε συνεργασία με το 11ο
Γυμνάσιο Αχαρνών και ανάθεση στη ΔΗΚΕΑ προς υλοποίησή του.(εισηγητής κος Δήμαρχος)

9. Λήψη απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο γεφύρι που βρίσκεται στο ρέμα Αχαρνών (Καναπίτσας), στη συμβολή με την οδό ΑΓ. Φανουρίου της περιοχής Αγ. Σωτήρας του Δήμου Αχαρνών. (εισήγηση Αντ/ρχος Γκίκας Παναγιώτης)

10. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.Γ.2802 της Π.Ε. «Μ. ΣΧΟΙΝΑ Α» . .(εισηγητής Αναγνωστόπουλος Παν.)

11. Απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης των πολιτιστικών και επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στην ΔΗ.Κ.Ε.Α ( Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Α Κοπαλάς Σταύρος)

12. Λήψη απόφασης που αφορά το δικαίωμα αμοιβής αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αχαρνών ( Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Α Κοπαλάς Σταύρος)

13. Συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών σε επιστημονικό πρόγραμμα διαχείρισης Περιαστικού πρασίνου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ρώμης και του Εθνικού
Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών. (εισηγητής κος Δήμαρχος)

14. Ορθή επανάληψη της υπ αριθμ. 40/8-2-2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. (εισηγητής Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου)

15. Πρακτική άσκηση του σπουδαστή του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πουραϊμη Αντωνίου του Αναστασίου. (εισηγητής Γ.Γ Δρ. Κρημνιανιώτης Νικ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια: