Blogger Widgets

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας προς Αρμόδιους σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θέλοντας να αφυπνίσει και να επιστήσει την προσοχή των γονέων-κηδεμόνων σε θέματα παραβατικότητας που απασχολούν την περιοχή, την περασμένη εβδομάδα απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς αυτούς.

Επίσης τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 πραγματοποίησε Ομιλία προς τους γονείς σε συνεργασία με το Ε.ΣΥ.Ν. με θέμα τα ναρκωτικά  και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου προγραμματίζει ενημερωτικές ομιλίες και για τους μαθητές. 

Επιπλέον απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τους Υπ. Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, τοπικούς Βουλευτές και Δήμαρχο Αχαρνών, κοινοποιώντας την και σε αρμόδιους φορείς και στα Μ.Μ.Ε., σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί πέριξ του 7ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Αχαρνών, όσο αφορά την εγκληματικότητα.

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων διάβασε την επιστολή στους Δημοτικούς Συμβούλους ώστε να λάβουν γνώση της κατάστασης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: