Blogger Widgets

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αποκριάτικος Χορός



Το Σάββατο 21/02/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Καπή στον Κόκκινο Μύλο. Μαθητές γονείς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  πέρασαν όμορφες στιγμές με μουσική , διασκέδαση, χορό, φαγητό και κλήρωση πλούσιων δώρων.


Ο Σύλλογος Γονέων ανέλαβε και εξασφάλισε τον ηχοακουστικό εξοπλισμό της εκδήλωσης,  κάλυψε  τα έξοδα για τα  αναψυκτικά και τα σνακς, καθώς και για την αγορά κάποιων από τα δώρα τα οποία κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την πολύτιμη συμπαράστασή τους για  το στολισμό των χώρων της αίθουσας, την ευγενική συνεισφορά τους σε λιχουδιές με τις οποίες εμπλούτισαν τον εορταστικό μπουφέ και γενικά την όλη συμβολή τους στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σημαντική ήταν η συμβολή του DJ Παναγιώτη Αδαμόπουλου (απόφοιτου του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών) ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και ανάλαβε τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης. Παναγιώτη σ΄ ευχαριστούμε!!  

Ευχαριστούμε επίσης: 

- Το Δήμο Αχαρνών για την παραχώρηση της αίθουσας
- Το Ζαχαροπλαστείο ΧΙΩΤΗΣ για τη χορηγία των γλυκών
- Το Super Market ΖΩΤΟΣ για τη χορηγία χυμών
- Η τοπική εμπορική κοινότητα  στήριξε την πρωτοβουλία του Συλλόγου αφού πρόσφερε πλήθος δώρων για την λαχειοφόρο αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: