Blogger Widgets

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Θρακομακεδόνων

 
Θρακομακεδόνες 11/01/2013


                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου την Τετάρτη 23/01/2013 και ώρα 18:00.  Αν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 30/01 και ώρα 18:00.

ΘΕΜΑΤΑ

  1. Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. (Έκθεση δραστηριότητας του Δ.Σ. -Οικονομικός Απολογισμός -  Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής – Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη).
  2.  Προτάσεις και  Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2012 - 2013. (Εκδηλώσεις, Ημερίδες, Εκδρομές, Δημιουργικές και Επιστημονικές Συζητήσεις, τρόποι ενίσχυσης των οικονομικών του συλλόγου κλπ).
  3. Προκήρυξη Εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Αντιπροσώπους στην Ένωση Γονέων, και Εκπρόσωπο στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας. Η διεξαγωγή των εκλογών προτείνουμε να γίνει την  ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί 1ου τετραμήνου.                                                                  (Πιθανή ημερομηνία 07/02/2013). Δικαίωμα ψήφου και να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλοι οι Γονείς που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα κατατίθενται στο Διευθυντή, στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα  εκλεγούν από την Γ.Σ., και στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι  04/02/2013).
  4.  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
Για τη νομιμοποίηση των οργάνων είναι απαραίτητη η σωστή τήρηση των διαδικασιών και του Καταστατικού μας. Απαιτείται να ψηφίσουν γονείς που να εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών του σχολείου μας. Για κάθε μαθητή μπορούν και πρέπει να συμμετάσχουν και οι δύο γονείς.
 
Στόχος μας να αξιοποιηθούν όλοι οι φίλοι γονείς που έχουν την θέληση και την διάθεση, ώστε  να κάνουμε τον σύλλογό μας δυνατό, για να διεκδικεί το καλύτερο για τα παιδιά μας, να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να δίνει έγκαιρα και αποτελεσματικά λύσεις στα προβλήματα του Σχολείου μας.

Το απερχόμενο Διοικητικό  Συμβούλιο
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: