Blogger Widgets

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εξετάσεις φέτος - εισαγωγή το... 2015 στις σχολές της Αστυνομίας

Θα δώσουν εξετάσεις φέτος όσοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν στις σχολές της Αστυνομίας αλλά οι επιτυχόντες θα φοιτήσουν το... 2015-16.



Αυτό προβλέπει τροπολογία που πέρασε προχτές από τη Βουλή, η οποία κατατέθηκε από μεγάλο αριθμό βουλευτών και έγινε δεκτή και ορίζει τα εξής: Kατά το σχολικό έτος 2012-13 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή αστυφυλάκων και στη Σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016».

Μέχρι τώρα βέβαια οι ενδιαφερόμενοι γνώριζαν ότι δεν θα υπάρξουν για φέτος εισακτέοι στις συγκεκριμένες σχολές, αφού πριν από λίγο καιρό το υπουργείο Παιδείας είχε εκδώσει εγκύκλιο σχετικά με τον με αριθμό εισακτέων σε Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σύμφωνα με την οποία κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015 στη Σχολή Αστυφυλάκων, στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Ακαδημία δεν εισάγονται ιδιώτες και συνεπώς στο μηχανογραφικό δελτίο δεν θα υπήρχαν οι συγκεκριμένες σχολές.

Πηγή: ethnos




Δεν υπάρχουν σχόλια: