Blogger Widgets

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προκήρυξη για τους διευθυντές εκπαίδευσης

Προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι θέσεις των περιφερειακών διευθυντών για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις έως τις 14 Δεκεμβρίου. Τις θέσεις των περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, μπορούν να διεκδικήσουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν όσοι πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • έχουν πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλο ισότιμο τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής,
  • δεκαπενταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία,
  • σημαντικά επιστημονικά και διοικητικά προσόντα.

Το υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι ήδη υπηρετούντες Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Κατά τα λοιπά, οι αιτήσεις υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύονται από:
  • Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρονται τα προσόντα και στοιχεία του ενδιαφερομένου.
  • Αποδεικτικά δεκαπενταετούς τουλάχιστον εκπαιδευτικής υπηρεσίας.
  • Αποδεικτικά των αναφερόμενων στο βιογραφικό σημείωμα προσόντων και στοιχείων, που έχουν αποκτηθεί έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Οι τίτλοι σπουδών θα υποβληθούν σε επικυρωμένα αντίγραφα, προκειμένου δε για τίτλους σπουδών εξωτερικού πρέπει να έχουν αναγνωρισθεί από τους αρμόδιους φορείς. Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα θα πρέπει να κατατεθούν επίσημα μεταφρασμένα. Σημειώνουμε ότι το συγγραφικό έργο μόνο θα αναφέρεται και δεν θα προσκομίζεται.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν απευθείας στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (Α. Παπανδρέου 37 - 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ) και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ε΄ της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον πρόκειται για υποψηφίους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ή στο Τμήμα Δ΄ της Διεύθυνσης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον πρόκειται για υποψηφίους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Πηγή : infimathisi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: