Blogger Widgets

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Χαρά και ελπίδα απο τη ΔΗ.ΦΑ

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα εκθέσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών και το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης, διοργάνωσαν μια παραμυθένια γιορτή για ορφανά παιδιά που έχουν χάσει τον έναν ή και τους δύο γονείς.
Τα παιδιά άκουσαν με προσήλωση τις ιστορίες του παραμυθά, έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, απόλαυσαν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και με περίσσια χαρά πήραν το καθένα το δώρο του μέσα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που ήταν αρκετή για να φέρει χαρά και ευτυχία στα παιδιά και συγκίνηση στους μεγάλους.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κος Μιχάλης Βρεττός και η κα Ζωή Κουμπιού από το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης, ευχήθηκαν στα παιδιά και τις οικογένειές τους και εκτός από αγάπη μοίρασαν και δώρα στα μικρά παιδιά. «Είναι κινήσεις ανθρωπιάς που πρέπει να κάνουμε όλοι μας από όποιο πόστο και αν κατέχουμε, καθώς αυτά τα παιδιά το έχουν πραγματικά ανάγκη», δήλωσε αργότερα φανερά συγκινημένος ο κος Βρεττός.


Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης είχαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της ΔΗ.Φ.Α. Κωνσταντινιά Καραδήμα και Έφη Μπόθου, οι οποίες έχουν αναλάβει και τον συντονισμό του προγράμματος της «Οικονομικής Υιοθεσίας» στο Δήμο Αχαρνών.


Σχετικά με το Πρόγραμμα «Οικονομικής Υιοθεσίας»:
Σκοπός του προγράμματος είναι η οικονομική στήριξη των οικογενειών ορφανών παιδιών που έχουν χάσει τον ένα ή και τους  δύο γονείς και οι οποίες έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα.
Εάν γνωρίζετε οικογένειες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Κοινωνικές Λειτουργούς της ΔΗ.Φ.Α. κα Καραδήμα Ντίνα τηλ. 2102460800 και κα Μπόθου Έφη τηλ. 2102387587.

Υλικό από την εκδήλωση
Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 24/12/2012.








Δεν υπάρχουν σχόλια: