Blogger Widgets

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα ενότητας και ευχές από τον Πρόεδρο Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας Αιγύπτου προς το Σύλλογό μας

Η ανθρωπότητά μας σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη από ΕΝΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και όχι από μυστικές διαβουλεύσεις και λεονταρισμούς. Οι καιροί δεν μας επιτρέπουν "στείρες" αντιπαραθέσεις, αλλά και ούτε κεκτημένα δικαιώματα να υπονομεύομαι τις πολύτιμες προσπάθειες των άλλων.


Αντιθέτως επιβάλλουν, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ & ΕΝΟΤΗΤΑ.

Χρειάζονται άνθρωποι ΙΚΑΝΟΙ που ΘΕΛΟΥΝ και θα διαθέσουν τον πολύτιμο και προσωπικό τους χρόνο, αλλά και ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεργαστούν με καθαρότητα, υπευθυνότητα και ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα πρωτοβουλιών και υποσχέσεων που θα είναι υπόλογοι στο τέλος της θητείας τους.

Ας είναι η καινούργια χρονιά καλύτερη και ας μπορέσουμε όλοι μας να ζήσουμε πιο ανθρώπινα, ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή.

Ας υπάρχει υγεία και ας επανέλθει το χαμένο χαμόγελο στο χείλη όλων ...

Το Συμβούλιο, αλλά και όλο το σώμα Γονέων & Κηδεμόνων, εύχονται ολόψυχα σε εσάς, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας, αλλά και τους εχθρούς σας ...

Καλά Χριστούγεννα

&

Ευτυχισμένο το νέο έτος.


Ο Πρόεδρος
Γ. Ελευθερίου


   





Δεν υπάρχουν σχόλια: