Blogger Widgets

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Αχαρνών : Συζήτηση για θέματα Παιδείας (Οι Αποφάσεις)

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Στην 30η Συνεδρίασή του (16-10-2012)

Αφού έλαβε υπόψη του , τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων Παιδείας του Δήμου μας, τις τοποθετήσεις και προτάσεις του κου Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1) Να συμμετάσχει ο Δήμος μας στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής 19-10-2012 στην κεντρική συγκέντρωση της Αθήνας για τα ζητήματα Παιδείας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων.

2) Να αρχίσει η εκταμίευση των 2 δόσεων της ΣΑΤΑ έτους 2011.

3) Την δημιουργία επιτροπής για θέματα Παιδείας αποτελούμενη από εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικούς με σκοπό την επίλυση όποιων προβλημάτων προκύψουν στα Σχολεία του Δήμου μας..

4) Δεν δέχεται καμία συγχώνευση σχολείων που προγραμματίζει το ΥπουργείοΠαιδείας και θέτει ως προϋπόθεση την έγγραφη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για προτάσεις που έχουν κατατεθεί σχετικά με θέματα σχολικών μεταβολών όπως και συγχώνευσης.

5) Να λειτουργήσει άμεσα ηλεκτρονικό «Μητρώο Σχολείων » παρακολούθησης των αναγκών (λειτουργιών , συντηρήσεων και επισκευαστικών) των σχολικών μονάδων όπου θα καταχωρούνται καθημερινά τα όποια αιτήματα έρχονται στα Συμβούλια Σχολικής Κοινότητας στις Σχολικές Επιτροπές. 

6) Την καθιέρωση δυο Δημοτικών Συμβουλίων με θέμα την Παιδεία (Αρχή και τέλος κάθε σχολικής περιόδου).


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια: