Blogger Widgets

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα διαμόρφωσης αύλειων χώρων σε Νηπιαγωγεία του Δήμου Αχαρνών

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών υλοποιεί πρόγραμμα διαμόρφωσης αύλειων χώρων σε Νηπιαγωγεία του Δήμου.


Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται με την ευγενική χορηγία του Βιωματικού Αθλητικού Πάρκου «Paradise» στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της συγκεκριμένης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο Δήμο Αχαρνών. Το ύψος της χορηγίας θα ξεπεράσει τις 6.000€
 
Το πρόγραμμα έχει σκοπό να καλύψει επείγουσες ανάγκες των σχολείων και σχετικά αιτήματα των προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων για τη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς προαυλισμού των μαθητών. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αφορούν την επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα σε επιλεγμένα σημεία των προαυλίων των σχολείων τα οποία θεωρούνται επικίνδυνα, καθώς έχουν προκληθεί τραυματισμοί μαθητών. Παράλληλα, θα γίνει διαμόρφωση και εξωραϊσμός στους υπόλοιπους χώρους.
 
Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο 3ο Νηπιαγωγείο Θρακομακεδόνων και εντός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στα:

20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών
22ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών
2ο Νηπιαγωγείο Θρακομακεδόνων
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: