Blogger Widgets

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δείτε τα πλάνα από τις νέες εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας με "ξεναγό" την κάμερα της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο από τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην Αμυγδαλέζα για την "φιλοξενία" των μεταναστών που προφανώς από τη Δευτέρα θ' αρχίσουν να μεταφέρονται στους χώρους στους οποίους μας "ξεναγεί" η κάμερα της Αστυνομίας.


Με αμείωτη ένταση εξακολουθεί να συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους υπουργούς Προστασίας του πολίτη και υποδομών με τον κ. Χρυσοχοΐδη ν' αποστέλει νέο μήνυμα προς τον Μ. Βορίδη αλλά και σε όσους αντιδρούν στη μεταφορά παράνομων μεταναστών στους οικίσκους.

Με δήλωσή του στην Ημερησία του Σαββάτου ο κ. Χυσοχοϊδης ξεκαθαρίζει: “Ο κόσμος να χαλάσει, το πρώτο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, θα λειτουργήσεις τις επόμενες ημέρες”.

Την Παρασκευή, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και οι δύο υπουργοί, μιλώντας σε πηγαδάκια δημοσιογράφων, φρόντισαν να συντηρήσουν την κόντρα τους για το θέμα.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης, είπε: "Αν θέλει ο Βορίδης να πάει να πάρει τα κοντέϊνερ οικίσκους, ας πάει να τα πάρει".

Η δήλωση μεταφέρθηκε στον κ.Βορίδη ο οποίος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Είπε στους δημοσιογράφους: "Αν το κάνω αυτό, είναι παράνομο. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αν αρχίσει ο καθένας να κάνει οτι θέλει, να στείλω εγώ δηλαδή φορτηγά να μαζέψουν τα κοντέινερ τότε τι θα κάνουμε, νταηλίκια;" Ζήτησε μάλιστα παρέμβαση του πρωθυπουργού στο θέμα για να δοθεί λύση.




Στο μεταξύ, σε άγριες σκιαμαχίες επιδόθηκαν οι Ραγκούσης και Χατζηδάκης στο μεταξύ τους "ντιμπέιτ" στην ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για προσωπική ευθύνη, όταν το 1991 άνοιξε κακήν κακώς τα σύνορα.
 
Πρόσθεσε, ότι το διετία 2005-2007 νομιμοποιήθηκαν 300.000 παράνομοι μετανάστες και ξεκαθάρισε ότι με τον νόμο του, παίρνουν ιθαγένεια ομογενείς και μόνο όσοι την αξίζουν.
 
Σημείωσε ακόμα ότι στην περίπτωση της Υπατίας, δεν υποχώρησε υπενθυμίζοντας ότι ένα χρόνο πριν 10 απεργοί πείνας στα Χανιά, νομιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Καραμανλή και μάλιστα την τρίτη μέρα απεργίας τους.
 
Από την Υπατία δεν έφυγε κανείς με χαρτιά νομιμοποίησης συμπλήρωσε.
 
Στείλατε λάθος μήνυμα απάντησε στον κ. Ραγκούση, ο Κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι το να λέει κάποιο κόμμα ότι θέλει να είναι σκληρό απέναντι σε κάθε μορφής έγκλημα, είναι μία θέση που αγκαλιάζει το 80% του ελληνικού λαού.
 
Το κράτος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και η αστυνομία τη δική της. Αυτό που λέμε στη ΝΔ, είναι ότι θα είμαστε πολύ σκληροί στα θέματα της ασφάλειας σημείωσε με νόημα.

Τη συζήτηση απασχόλησαν ακόμα οι κίνδυνοι την επομένη μέρα των εκλογών αλλά και τα λάθη τα τελευταία χρόνια των δυο μεγάλων κομμάτων


 Πηγή : bloko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: