Blogger Widgets

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συνάντηση για την λειτουργία των σχολικών επιτροπών στις Αχαρνές

Ενημερωτική συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αχαρνών για τα θέματα που υπάρχουν σχετικά με την λειτουργία των σχολικών επιτροπών, θα έχει την Τετάρτη η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής. 


Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, "με την αλλαγή της οργανωτικής δομής της Παιδείας, (λειτουργία δύο Σχολικών Επιτροπών, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας), ουσιαστικά την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών μονάδων έχει αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος. Το Δ.Σ. από τον Μάιο του 2011 είχε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή τα λειτουργικά προβλήματα που πιθανόν θα προέκυπταν από την αργοπορημένη, χωρίς πλάνο και σε συνθήκες υποχρηματοδότησης, λειτουργία των σχολικών επιτροπών.

Στα πλαίσια των επαφών μας με τους αρμόδιους φορείς σε θέματα παιδείας, σας προσκαλούμε στα γραφεία μας, την Τετάρτη 21/03/2012 και ώρα 19:00, σε ενημερωτική συνάντηση για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα για τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αχαρνών, υπενθυμίζει άλλη μια φορά, ότι θέλει και μπορεί να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις στο νευραλγικό και ευαίσθητο τομέα της Παιδείας".


Πηγή : doxthi.gr


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γιατί οι Σύλλογοι Γονέων θα πρέπει να μαθαίνουν από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τις κινήσεις της Ένωσης?

Είμαστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ή όχι?