Blogger Widgets

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελίες για απαράδεκτες συμπεριφορές από διευθύντριες σχολείων της Ηλιούπολης

3 περίπου μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους και την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους διευθυντές των σχολείων της Ηλιούπολης και 2 καταγγελίες για διαφορετικές περιπτώσεις δημιουργούν προβληματισμό.


     Η πρώτη έγινε πριν από λίγο καιρό από τους οργανωμένους οπαδούς του Γ.Σ.Η. και αφορά Γυμνάσιο που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, κοντά στο Χαλικάκι. Σύμφωνα με τους οργανωμένους, η διευθύντρια του σχολείου έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίσει ως χούλιγκανς τους μαθητές που ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και απαγόρευσε στους πρώτους να ενημερώσουν τους μαθητές για τη δωρεάν είσοδο στον επερχόμενο αγώνα. Αιτία αυτής της συμπεριφοράς φαίνεται να είναι η καταγωγή της (Αγρίνιο).


     Η δεύτερη αφορά Δημοτικό Σχολείο της περιοχής της Αγίας Μαρίνας, στα σύνορα με τον Υμηττό, και έγινε από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου. Τελευταίο κατόρθωμα της εν λόγω διευθύντριας -και δείγμα της εχθρικής της διάθεσης προς το όργανο εκπροσώπησης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών- ήταν η κίνησή της να ζητήσει από το Δήμο Ηλιούπολης την απομάκρυνση του κοντέινερ το οποίο χρησιμοποιείται από το Σύλλογο Γονέων! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται δημοσίως από το Σύλλογο, το αρνητικό κλίμα στις σχέσεις του με τη διευθύντρια έχει ως αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διοργάνωση του καθιερωμένου παζαριού του Συλλόγου, τα έσοδα του οποίου πήγαιναν για την ενίσχυση του "Χαμόγελο του Παιδιού"
     Γεγονός είναι πάντως που η συμπεριφορά μερικών εκ των νέων διευθυντών των σχολείων έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός των λογικών πλαισίων και αγγίζει πλέον τα όρια της αυθαιρεσίας. Το ζήτημα είναι τι κάνουν για αυτά οι αρμόδιοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης;
 Πηγή : nea-ilioupolis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: