Blogger Widgets

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εντολή Α. Διαμαντοπούλου να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού

Εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού που φέρεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας και δημοσιεύματα του τύπου, να συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή έδωσε, σήμερα, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. 


Στο πλαίσιο αυτό ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή Γιάννη Κουμέντο να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης προσήχθησαν, από την περιοχή του Χαλανδρίου στο Τ.Α. Χαλανδρίου, ένας εκπαιδευτικός ηλικίας 52 ετών, και ένας ανήλικος αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, μαθητής, διότι φέρεται στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, φέρεται ότι οι ανωτέρω, λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 Πηγή : esos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: