Blogger Widgets

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

XAΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ: Αττική δεν είναι μόνο η Αθήνα...

«ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της περιφέρειας Αττικής για το 2012 χωρίς να έχει εγγραφεί ούτε ένα νέο έργο για την Ανατολική Αττική. 


Για μια ακόμα χρονιά ο Περιφερειάρχης Αττικής αποφασίζει ότι Αττική είναι μόνο η Αθήνα . Και αυτή την φορά με πιο εκκωφαντικό τρόπο από την προηγούμενη ,αφού δεν προϋπολογίζει ούτε ένα ευρώ για νέα έργα στην περιφέρεια μας. Πολύ γρήγορα οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ Σγουρού για άμεση συμπλήρωση των βασικών έργων υποδομής ,για λύση του αποχετευτικού, για έργα ανάπτυξης και επέκταση των κοινωνικών δομών, στην Ανατολική Αττική , μετατράπηκαν σε μελλοντικές και αβέβαιες υποσχέσεις για την επόμενη τετραετία. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι στην κρίσιμη αυτή περίοδο ,ο πολίτης περιμένει από την αυτοδιοίκηση να αντισταθμίσει την οικονομική , κοινωνική και ηθική κατρακύλα , δίνοντας του στήριγμα και ελπίδα. 

Η νέα απογραφή επιβεβαιώνει ότι η Ανατολική Αττική όχι μόνο είναι τεράστια σε έκταση , αλλά πλέον έχει και ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της Αττικής ξεπερνώντας τις 500.000 κατοίκους. Δικαιούμαστε λοιπόν μια καλύτερη αντιμετώπιση στα προβλήματα και τις ανάγκες τους τόπου μας , που θα μας πείθει, ότι η Περιφέρεια , με τις μεγάλες δυνατότητες που έχει , μας σέβεται ως πολίτες και μας υπολογίζει.


Πηγή : menidiatis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: