Blogger Widgets

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η Άννα και οι νέοι

Ώστε έτσι λοιπόν! Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας εξαιρούνται και από τις παρελάσεις όσα σχολεία πραγματοποίησαν καταλήψεις. Έλεγχος και τιιμωρία. Έστω και σε συμβολικό επίπεδο. 
 
Τα «καλά» σχολεία όπως και τα ιδιωτικά θα παρελάσουν ώστε να δει ο λαός την ακμή, την αλκή και το σφρίγος του έθνους. Αυτά τα παιδιά προορίζει η προσωρινή ένοικος του ΥΠΕΠΘ για να οδηγηθούν στα σύγχρονα κρεματόρια της ανεργίας και της παρακμής. Στα σύγχρονα Άουσβιτς, Νταχάου, Μπιργκενάου. Και τι θα πράξουν οι δάσκαλοι του γένους; Θα αποδεχτούν το ρόλο του δούλου, του Σκύθη και του μοιραίου ή θα γίνουν ηγήτορες και φλεγόμενες βάτοι. Ιδού το πρόβλημα.

Αλλά όλοι εμείς όρθιοι και ορθούμενοι θα πορευτούμε κ. υπουργέ. Μαζί με τα φυσικά και παιδαγωγικά παιδιά σας. Oρθοφρονούντες, ορθοβαδίζοντες και προπαντός έχοντας κατά νου ότι το σύγχρονο Όχι ανήκει στους ανυπότακτους. Ανήκει σ’ όλους εκείνους που φυλάττουν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Ας ολακτούν οι παιδοφύλακες. Oι παρελάσεις θα γίνουν πορείες και τα ρυάκια ποτάμια. Oι προδότες θα πνιγούν στην πλημμυρίδα που έρχεται. O καιρός γαρ εγγύς!!
 
Του Θανάση Τσιριγώτη
 
 
 
Πηγή : alfavita.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: