Blogger Widgets

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πάτρα: Ένταση στο Πειραματικό – Υπό παραίτηση το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων – Απειλούνται αγωγές

Αιτία η δημοσιοποίηση των ονομάτων παιδιών 

που χρωστάνε τα μεταφορικά

 

 Χαμός τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους κόλπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, του πειραματικού σχολείου του Πανεπιστημίου Πάτρας. Αιτία είναι η δημοσιοποίηση των ονομάτων μέσω διαδικτύου μαθητών, οι γονείς των οποίων φέρεται να οφείλουν τα μεταφορικά, αλλά και η αμφισβήτηση και οι ψίθυροι που ακούγονται, σχετικά με την ανάθεση για την φετινή χρονιά του έργου της μεταφοράς σε ιδιώτη, που έδωσε κατά 20.000 ευρώ ακριβότερη προσφορά.



Ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Αθανασίου έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου που θα γίνει αύριο, ενώ ο γραμματέας που φέρεται να είναι ο εμπνευστής της ιδέας για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα των ονομάτων των μαθητών, έχει ήδη παραιτηθεί.

Μάλιστα για το ατυχές αυτό γεγονός, το Δ.Σ. του συλλόγου εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση, με την οποία ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, στην οποία επίσης αναφέρει πως δεν είχε άλλο σκοπό, παρά μονό την ενημέρωση των γονέων.

Η αυριανή γενική συνέλευση αναμένεται να είναι ιδιαιτέρα θερμή, καθώς υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που αμφισβητούν την ανάθεση στον ιδιώτη της φετινής μεταφοράς των μαθητών, καθώς υπήρχε μειοδότης.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό και με τις απειλές για κατάθεση αγωγών των γονέων των μαθητών που φέρεται να χρωστούν χρήματα και είδαν τα ονόματα τους να φιγουράρουν στο διαδίκτυο, καθιστούν το κλίμα μέσα στους κόλπους του συλλόγου εξαιρετικά δυσάρεστο, ενώ το αποτέλεσμα της συνέλευσης να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Πηγή : thebest.gr

 



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: