Blogger Widgets

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δημιουργία Πρυτανείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις Αχαρνές

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών με την Αρ. Απόφ. 222 /14-7-2011 αποφάσισε την Δημιουργία Πρυτανείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 


Μέλη του Πρυτανείου γίνονται όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, Βουλευτές και πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων οι οποίοι έχουν ασκήσει τα καθήκοντά στην Γεωγραφική Ενότητα του νέου Δήμου Αχαρνών ή διαμένουν σ’ αυτήν και δεν είναι εν ενεργεία πολιτικοί.

Έργο των μελών του είναι η επεξεργασία προτάσεων και η υποβολή τους προς το Δημοτικό Συμβουλίου και την Διοίκηση του Δήμου σχετικά με θέματα Κοινωνικής, Αστικής και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης καθώς και θέματα πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου του Δήμου Αχαρνών.

Οι έχοντες το δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου, τηλεφωνικά(2132072450-2132072527) ή με e-mail( press1@acharnes.gr) προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία συμμετοχής τους μέχρι 25/08/2011.

Η πρώτη σύγκλιση του συμβουλίου θα γίνει από τον Δήμαρχο κ. Σωτήρη Ντούρο, εντός του Α’ δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου.Ο κανονισμός λειτουργίας του Πρυτανείου θα συνταχθεί από τα μέλη εντός μηνός από την Α’ συνεδρίαση και θα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αχαρνών.


Πηγή: doxthi.gr & acharnes-news.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: