Blogger Widgets

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σκυθρωπά πρόσωπα που δεν αρμόζουν σε μία ημέρα μνήμης

Μία δυσάρεστη διαπίστωση κάναμε χθες το πρωί στην μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνική μας Επετείου, τα χαμόγελα από τα πρόσωπα των συμπολιτών μας ήταν ανύπαρκτα. 

Η οικονομική κρίση δεν άφησε τον κόσμο να χαρεί την επέτειο της Ελευθερίας μας με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να κινούνται σαν σκιές στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η παρέλαση, επί της οδού Σαλαμίνος. 


Βαρύ το κλίμα ήταν και στην εξέδρα των επισήμων, καθώς, μία μέρα πριν ξαφνικά δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Δήμου για οφειλές προς τρίτους. Ένα αναπάντεχο γεγονός που επιβεβαιώνεται και με το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής , ώστε να ληφθούν αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις προς κάθε κατεύθυνση. Όπως αντιλαμβάνεστε μία τέτοια έκβαση δεν ήταν αναμενόμενη και φυσικά καθόλου ευχάριστη. 

Κατά τα άλλα η μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και επεισόδια, σε αντίθεση με της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων. Η ύπαρξη πολιτικών προσώπων βεβαίως δεν ήταν αισθητή, εκτός από την παρουσία του συμπατριώτη μας Βουλευτή κ. Ντίνου Βρεττού, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χάρη Δαμάσκου, της επιλ. Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ευρώπης Κοσμίδου. Το παρών έδωσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων, καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας.




 Πηγή : acharnorama.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: