Blogger Widgets

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ερχεται ο «Αλαντίν» με παγοπέδιλα...

Ο Αλαντίν δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο ήρωας και οι περιπέτειές του έχουν συντροφέψει παιδιά κάθε... ηλικίας! Εχει γίνει βιβλίο, ταινία, θεατρικό και τώρα φορά παγοπέδιλα και ζωντανεύει την ιστορία του σε ένα παγοδρόμιο 800 τ.μ. 


Υπεύθυνο για την παραγωγή το «Holiday on Ice», το οποίο «ταξιδεύει» τον ήρωα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Η αρχή του «Aladdin on Ice» θα γίνει στην Αθήνα, με τις παραστάσεις 10 έως 19 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Θέατρο Φαλήρου του Τάε κβον ντο. Οι 30 χορευτές καλλιτεχνικού πατινάζ του σχήματος θα ταξιδέψουν το κοινό στους δρόμους και στα πολύχρωμα παζάρια της Ανατολής, για να διηγηθούν τις περιπέτειες του φτωχού Αλαντίν που προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη και την εύνοια της πριγκίπισσας Σαρίντα. 

Ομως, ο κακός Βεζίρης επιθυμώντας να γίνει... Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, επηρεάζει τον καλοκάγαθο πατέρα της πριγκίπισσας Σαρίντα και βάζει εμπόδια στον δρόμο του φτωχού ήρωα. 


Παραμύθι

Η ιστορία συγκεντρώνει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία ενός ανατολίτικου παραμυθιού, τα οποία παρουσιάζονται παράλληλα με ένα εκπαιδευτικό μήνυμα σχετικά με τη φύση. Ο συνδυασμός του πατινάζ, των ζωηρών σκηνών και της μεγάλης συμμετοχής του κοινού, κάνουν το «Aladdin on Ice» ένα θέαμα στον πάγο για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μια παράσταση που ενσωματώνει όλα όσα αγαπούν τα παιδιά: διασκεδαστική, διαδραστική και περιπετειώδης, με τέρατα, θησαυρούς, μαγικές φόρμουλες και ένα ιπτάμενο χαλί. Μαγικά νούμερα, ακροβατικά, σύγχρονη, εμπνευσμένη μουσική και υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πατινάζ συμπληρώνουν το σκηνικό, που αντανακλά τη μαγευτική ατμόσφαιρα της Μέσης Ανατολής. 


Oι ήρωες

Σεχραζάτ: Θρυλική βασίλισσα της Περσίας, αφηγήτρια στις «Χίλιες και Μία Νύχτες» και του παραμυθιού. Πριγκίπισσα Σαρίντα: Κόρη του Χαλίφη, ένα ενάρετο κορίτσι που ονειρεύεται να βρει την αληθινή αγάπη. Αλαντίν: Το φτωχό αγόρι που δουλεύει στο παζάρ. Κακός Βεζίρης: Ο μοχθηρός, κακεντρεχής σύμβουλος του Χαλίφη. Χαλίφης: Ο πατέρας της Σαρίντα που επηρεάζεται από τον Βεζίρη. 


ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

«Aladdin on Ice» στο Κλειστό Φαλήρου του Τάε κβον ντο, 10 έως 19/12.
 
 
 
 Πηγή : Έθνος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: