Blogger Widgets

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός

Το “International Propeller Club of the United States” προκηρύσσει πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα: «Η Ελληνική ναυτιλία είναι αδιάσπαστα δεμένη με τη διαμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας και την  προσπάθεια των Ελλήνων για πρόοδο και δημιουργία. » 

Σε ένα άρθρο (400 έως 500 λέξεις)  που θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο να αναφερθείτε στη διαχρονική  προσφορά της ναυτιλίας στην ελληνική κοινωνία και στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στην οικονομική ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η  χώρα μας .


Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων όλης της χώρας, των οποίων η συμμετοχή είναι προαιρετική. Οι εργασίες των μαθητών, οι οποίες θα γραφούν εκτός σχολικού ωραρίου πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την 3η Δεκεμβρίου 2010  στο Διευθυντή του σχολείου τους.

 Οι σχολικές μονάδες θα αποστείλουν τις εργασίες των μαθητών στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν, οι οποίες με τη σειρά τους θα τις αποστείλουν συγκεντρωτικά έως την 15η Δεκεμβρίου 2010 στη Διεύθυνση Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για να αξιολογηθούν.

Οι τρεις (3) πρώτες εκθέσεις θα τιμηθούν με βραβεία τα οποία θα συνοδεύονται με χρηματικά έπαθλα ως εξής :

Α. πρώτο βραβείο    1.500 € -  Χρηματικό έπαθλο εις μνήμη Αντωνίου Χανδρή
Β. δεύτερο βραβείο  1.000 €
Γ. τρίτο βραβείο         500 €



Πηγή : esos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: