Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα στο ΣΕΦ οι "Scorpions" !

Το «πρόβλημα» στις φωνητικές χορδές του τραγουδιστή των Scorpions, Κλάους Μάινε, μετέφερε την ημερομηνία της συναυλίας, από τις 6 Οκτωβρίου, στις 27. Η μέρα λοιπόν έφτασε και οι «Σκορπιοί» θα εμφανιστούν απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στα πλαίσια της τελευταίας τους περιοδείας ανά τον κόσμο, με τίτλο «Get your Sting and Blackout».


Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 18:30, ενώ την συναυλία θα ανοίξουν, στις 19:30, οι Γιώργος Γάκης & The Troublemakers, ένα πενταμελές κλασικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake, Aerosmith, Bon Jovi, Deep Purple, Scorpions κ.ά. 

Στη συνέχεια, στις 20:35 θα εμφανιστούν οι Firewind, το ελληνικό συγκρότημα με τις αγγλικές metal καταβολές, ενώ οι θρυλικοί «Σκορπιοί» θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:45.

"Μετά 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν", τόνισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου στις αρχές του χρόνου.

Αποκάλυψε δε, ότι η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ «Sting in the tail».

«Τότε αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μία τόσο δυναμική δουλειά. Η απόφαση πάρθηκε από όλους μαζί, δεν υπήρξαν ούτε τσακωμοί, ούτε διαφωνίες. Έχουμε ενέργεια και θέλουμε να τη διατηρήσουμε ως την τελευταία συναυλία μας. Το χρωστάμε, άλλωστε, στους θαυμαστές μας» είπε.

Στην Ελλάδα, το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000.

Όλα τα εισιτήρια που είχαν προπωληθεί, ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
 
Πηγή : Το Πρώτο Θέμα




Δεν υπάρχουν σχόλια: