Blogger Widgets

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Spider-Man: Shattered Dimensions








Ζήστε μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση που διαδραματίζεται σε τέσσερις πολύ διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου του Spider-Man.







  • Ζήστε περιοχές που δεν έχετε ξαναδεί σε παιχνίδι Spider-Man, από κατάφυτες ζούγκλες και ερήμους έως διάφορες αστικές περιοχές.
  • Με την πένα του διάσημου συγγραφέα κόμικ Dan Slott, ξεκινήστε μια αποστολή για να περιορίσετε τη μαγική ενέργεια της Tablet of Order and Chaos.    
  • Για πρώτη φορά, ο Spider-Man μπορεί να κάνει ζημιά από κοντά μέσω της προοπτικής πρώτου προσώπου σε σημεία-κλειδιά της μάχης.
  • Ανακαλύψτε μια μεγάλη νέα ομάδα αγριεμένων κακών, όπως ο Kraven, ο πιο σπουδαίος κυνηγός του κόσμου και ο  Hammerhead.

Ιστορία

Διαστάσεις... άνω κάτω

Στο Spider-Man: Shattered Dimensions, ένα τεχνούργημα γνωστό ως Tablet of Order and Chaos θρυμματίζεται σε κομμάτια κατά τη διάρκεια μιας μάχης μεταξύ του Spider-Man και του μοχθηρού Mysterio. Όταν η στήλη θρυμματίζεται, προκαλεί αναταραχή σε πολλαπλές πραγματικότητες του Σύμπαντος της Marvel. Η μαγική Madame Web καλεί τότε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man από τέσσερις διαφορετικές πραγματικότητες, για να τη βοηθήσουν να αποκαταστήσει για ακόμη μια φορά την ισορροπία του σύμπαντος.
Βουτώντας στους κόσμους του Amazing Spider-Man, του Spider-Man Noir, του Spider-Man 2099 και του Ultimate Spider-Man, αναλαμβάνετε το ρόλο καθενός από τους τέσσερις Spider-Man και πολεμάτε μια σειρά ολοένα σκληρότερων κακών, προκειμένου να ανακτήσετε τα κομμάτια της στήλης. Αξιοποιώντας τις ικανότητες καθενός από τους χαρακτήρες του Spider-Man, χειρίζεστε τεράστια περιβάλλοντα, πολεμάτε μπράβους και, τελικά, αντιμετωπίζετε τους μεγάλους σας εχθρούς.
Καιρός για λίγη ριψοκίνδυνη δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: