Blogger Widgets

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Γ.Γ.Ν.Γ. ζητάει έως 12/4/2013 τις προτάσεις και τους προβληματισμούς των νέων σχετικά με τη λειτουργία των ΤΟ.ΣΥ.Ν.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς προχωρεί στην αναμόρφωση του θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων έχοντας  ως μια από τις προτεραιότητες της την ενθάρρυνση της συμμετοχής των νέων στα κοινά.
Τα Τοπικά Συμβούλια Νέων αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό για την πιο ολοκληρωμένη, πιο μαζική, άμεση και αποτελεσματική συμμετοχή των νέων στα κοινά.

Δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να εκφραστούν θεσμικά, να διατυπώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής τους κοινωνίας.

Στόχος της ΓΓΝΓ είναι η ουσιαστική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Τοπικών Συμβουλίων Νέων, η ενίσχυση της αντιπροσωπευτικότητας του θεσμού καθώς και η δυναμικότερη παρέμβασή τους στις τοπικές κοινωνίες.

Στη προσπάθεια αυτή καλούμε όλους τους νέους που έχουν συμμετάσχει στα Συμβούλια Νέων σε ολόκληρη την Ελλάδα και όλους τους νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν οι ίδιοι με αυτά που τους αφορούν, αναζητώντας λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες και σε εκείνες φυσικά των τοπικών κοινωνιών να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς για την αναθεώρηση του θεσμού των ΤΟ.ΣΥ.Ν. μέσα την on-line πλατφόρμα δημοσίου διαλόγου.

Καταθέστε τις προτάσεις σας, τους προβληματισμούς σας σχετικά με τη λειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων και ψηφίστε τις προτάσεις που πιστεύετε πως πρέπει να προωθηθούν έως τις 12 Απριλίου 2013 : http://www.tosyn.gr/index.php







Δεν υπάρχουν σχόλια: