Blogger Widgets

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Προτάσεις για οικολογική μετακίνηση από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αχαρνών


Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αχαρνών, θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για οικολογική μετακίνηση, στα πλαίσια της εκστρατείας "ΕCOMOBILITY ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ"


Υπενθυμίζουμε ότι η Εκστρατεία της περιόδου 2012-13  είναι αφιερωμένη στην περιβαλλοντική καλλιέργεια των νέων μας και στη προσπάθεια αλλαγής συνηθειών μετακίνησης στην πόλη με την ανάπτυξη των Πράσινων Μεταφορών. Στην Εκστρατεία συμμετέχουν ομάδες μαθητών της Γ' τάξης Γυμνασίου, από όλη τη χώρα, όπου παρουσιάζουν προτάσεις μέσα από εργασίες με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των μεγάλων πόλεων. 

Η Εκστρατεία "ΕCOMOBILITY ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ" είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Επίσης είναι υπό την Αιγίδα του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
 
Στην Εκστρατεία συνεργάζονται κορυφαία Πανεπιστήμια και Επιστημονικοί Οργανισμοί της χώρας. 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: