Blogger Widgets

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το "έλα να δεις" στο Δ.Σ. του Δήμου Αχαρνών : Κασσαβός VS Ντούρος

Άρθρο από το otanews.gr

Σκηνές Ροκ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών. Ο δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση από τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες του επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες" Γιάννη Κασσαβού.


 Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Κασσαβού η Επενδυτική Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών εισπράττει χρήματα από τις λαικές αγορές χωρίς να αποδίδει εκείνη την ώρα τα παραστατικά, όπως οφείλει από το νόμο.

Πράγματι, η αρμόδια πρόεδρος της "Επενδυτικής" κα Χριστοπούλου παραδέχτηκε το γεγονός δημιουργώντας μεγάλη ένταση, διότι προηγουμένως ο δήμαρχος κ. Ντούρος προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση του θέματος λέγοντας στον κ. Κασσαβό να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω έσοδο είναι του Δήμου και κακώς το εισπράττει η "Επενδυτική Δημοτική Επιχείρηση". Ο κ. Κασσαβός μίλησε για παράνομη διαδικασία, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο Δήμαρχο, ο οποίος αδυνατούσε να απαντήσει και στην κα Χριστοπούλου η οποία ήταν με σκυμμένο κεφάλι. 

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Φυτά του ζήτησε να απαντήσει αν αυτή η διαδικασία είναι νόμιμη ή παράνομη και ο αντιδήμαρχος έσκυψε επίσης το κεφάλι χωρίς να απαντήσει.



Άρθρο από το menidiatis.gr
 
«Γελάει μαζί σου όλο το Μενίδι» τόνισε, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός. 
Ο πάντοτε μετρημένος στη συμπεριφορά του Δημοτικός Σύμβουλος αγανάκτησε από την προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου, ο οποίος, παρόλο που εκτέθηκε επανειλημμένα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής, 9 Νοεμβρίου, προσπάθησε, με τα συνήθη, αμφισβητούμενης ποιότητας, ευφυολογήματά του, να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχε προκαλέσει ο ίδιος και συγκεκριμένα μέλη της παράταξής του και μάλιστα σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. 
Το ποτήρι της αγανάκτησης του Γιάννη Κασσαβού ξεχείλισε, όταν ο Δήμαρχος, επικαλούμενος την επιστημονική του ιδιότητα, επιχείρησε να διακόψει την ομιλία του στο θέμα της ένταξης στο σχέδιο της περιοχής των Ξενοδοχουπαλλήλων. «Γνωρίζουμε την επιστημονική σου επάρκεια από τα σχέδιά σου για τη δημιουργία τεχνητής λίμνης στην περιοχή του Λουτρού», ειρωνεύτηκε το Δήμαρχο ο Γιάννης Κασσαβός, πριν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διακόψει τη συνεδρίαση για δέκα λεπτά. Γιατί σίγουρα ο Δήμαρχος θα άκουγε κι άλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: