Blogger Widgets

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δημόσια Διαβούλευση για τους διαδραστικούς πίνακες

Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Προκήρυξης του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ»

Με την παρούσα Απόφαση, τίθεται σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Προκήρυξης του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» της πράξης «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ»

Η Επεξεργασία και η Αξιολόγηση των σχολίων που θα παραληφθούν από την Δημόσια Διαβούλευση και εν συνεχεία η Τροποποίηση ή/και Αναθεώρηση των ως άνω Σχεδίων θα πραγματοποιηθεί από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ( Ε.Υ.Ε. Ε.Δ.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.).


Οι προτάσεις/παρατηρήσεις, θα υποβληθούν σύμφωνα με την φόρμα που επισυνάπτεται της παρούσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eye‐ypepth@minedu.gov.gr ΚΑΙ μέσω τηλεομοιοτυπίας στον αριθμό 210 344 2153 και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Ε. Ε.Δ. http://www.eye.minedu.gov.gr

Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΗΜΕΡΕΣ από την επομένη έκδοσης της παρούσας και έως τις 15:00 μ.μ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια: