Blogger Widgets

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Συνάντηση της Ένωσης Γονέων Δήμου Αχαρνών με το Δήμαρχο

Την Πέμπτη 05/07/2012 στο γραφείο του Δημάρχου Αχαρνών έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Αχαρνών με τον Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο τον Αντιδήμαρχο παιδείας Ιωάννη Κατσανδρή και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Σπύρο Βρεττό και Γιάννη Μίχα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέθεσε στο Δήμαρχο:

Α) Επιστολή με προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, και πρόβλεψη - προετοιμασία για την ίδρυση, μελέτη και κατασκευή νέων σχολικών μονάδων.

Β) Υπόμνημα με αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων ανά σχολική μονάδα και προτάσεις βελτιώσεων, επισκευών και συντηρήσεων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αλλά και φύλαξης ζητώντας τη δημιουργία «Μητρώου Σχολικών Μονάδων», ώστε να γίνεται με ηλεκτρονική παρακολούθηση η συνολική διαχείρισή τους.

Γ) Ζήτησε να διατεθούν στις σχολικές επιτροπές τα ήδη κατανεμημένα από την ΔΕΠ κονδύλια για επισκευές (ΣΑΤΑ του 2011 ) και της 1ης δόσης των λειτουργικών του 2012, όπως επίσης και την επάνδρωση τους με εξειδικευμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: