Blogger Widgets

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ:Επτά οδηγίες του υπουργείου ανήμερα των Εξετάσεων

Επτά οδηγίες προς όλα τα Εξεταστικά και Βαθμολογικά Κέντρα ανήμερα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων απέστειλε  το υπουργείο παιδείας με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.

Ειδικότερα οι οδηγίες έχουν ως εξής: 


1.    Πριν την  έναρξη των , οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τα ατομικά τους στοιχεία στο ειδικό πλαίσιο χωρίς να διπλώσουν το τετράδιο. 

2.    Οι επιτηρητές προβαίνουν στο σχετικό έλεγχο , ότι δηλαδή τα στοιχεία ‘έχουν συμπληρωθεί χωρίς να διπλωθεί το τετράδιο, πριν τη διανομή των θεμάτων.

3.    Καλό είναι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι υποψήφιοι να μη διπλώνουν το τετράδιό τους.

4.    Κατά τη παράδοση του τετραδίου από τους υποψηφίους , οι επιτηρητές θα επικολλούν και ένα επιπλέον μαύρο αυτοκόλλητο στο πάνω μπροστινό μέρος του εξωφύλλου, στο ύψος που αντιστοιχεί  στο πλαίσιο των ατομικών  στοιχείων του υποψηφίου (στην εξωτερική πλευρά του εξωφύλλου).

5.    Η Γραμματεία των Βαθμολογικών Κέντρων θα ελέγχει όλα τα  τετράδια που παρέλαβε από τα Εξεταστικά Κέντρα για βαθμολόγηση φέρουν τα απαραίτητα μαύρα αυτοκόλλητα , αλλιώς θα επικολλείται επιπλέον αυτοκόλλητο.

6.     Η Επιτροπή του βαθμολογικού Κέντρου θα μεριμνά, επίσης, να καλύπτει με ένα επιπλέον μαύρο αυτοκόλλητο το μπροστινό μέρος του εξωφύλλου, στο ύψος που αντιστοιχεί στο πλαίσιο της βαθμολογίας του Α βαθμολογητή, όταν δηλαδή ο Α βαθμολογητής παραδίδει τα γραπτά στη Γραμματεία του Βαθμολογικού κέντρου και πριν αυτά δοθούν στο Β βαθμολογητή.

7.     Σε κάθε περίπτωση οι βαθμολογητές δεν πρέπει να διπλώνουν το τετράδιο κατά τη βαθμολόγηση και την αναγραφή της βαθμολογίας στο εξώφυλλο.

Πηγή : esos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: