Blogger Widgets

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών ενημέρωσε για τα προβλήματα της Παιδείας


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών κάλεσε την Τετάρτη 21/3/2012 τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου προκειμένου να τους ενημερώσει για τα μέχρι σήμερα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σύμφωνα με τον “Καλλικράτη”  ουσιαστικά την ευθύνη  για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών μονάδων  έχει αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος.  Το Δ.Σ. από τον Μάιο  του 2011 είχε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή τα λειτουργικά προβλήματα που πιθανόν θα προέκυπταν από την αργοπορημένη,  χωρίς πλάνο και σε συνθήκες υποχρηματοδότησης, λειτουργία των σχολικών επιτροπών.

Ακούστε τι είπαν στη συνέντευξη τύπου :


Στην αρχή το λόγο έλαβε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Καρυδάκης.


Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λάμπης Καλογεράκης.



Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στον επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες Γιάννη Κασσαβό



Σύντομη παρέμβαση έκανε ο Θάνος Τραβασάρος  από τη Λαϊκή Συσπείρωση, που υποσχέθηκε να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε συμβούλους που διατύπωσαν τις παρατηρήσεις τους και τέλος στον Επικεφαλής της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αχαρνών που ενημέρωσε για τις ενέργειες που είχε κάνει στον ΟΣΚ για την κατασκευή νέων αιθουσών διδασκαλίας.

 Πηγή : eleftherovima.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: