Blogger Widgets

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο π@ιδερ@στής !

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες από τον εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που κατηγορείται για παιδεραστία. Τα στοιχεία δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής διάταξης για την προστασία των ανηλίκων.


Ο 47χρονος προπονητής να θυμίσουμε ότι προπονούσε παιδικά και εφηβικά τμήματα μπάσκετ στο Ρέθυμνο και συνελήφθη από την αστυνομία επ' στο σπίτι του αυτοφόρω με 2 αγόρια 13 και 14 ετών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Σε συνέχεια του από 02-12-2011 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών - εφηβικών τμημάτων, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο, δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

 






































 Πηγή : edugate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: