Blogger Widgets

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Προμηθεύουν τους υπαλλήλους του υπ.Παιδείας με σχολικά βιβλία !

Σήμερα τα "ΝΕΑonline" δημοσιεύουν ένα άρθρο με τίτλο "Επτά μήνες φαγούρα για τα βιβλία". Στο τέλος του άρθρου (ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΜΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ) αναφέρει  :


" ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος, από την πλευρά του, κατέθεσε χθες ερώτηση για το ζήτημα στη Βουλή, ενώ εντύπωση προκάλεσε έγγραφο που δημοσιοποίησε ο ίδιος, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας φέρονται να έχουν προνομιακή πρόσβαση στη διανομή σχολικών βιβλίων. Σε ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε στις 31 Αυγούστου ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας προς τα μέλη του, αναφέρεται ότι τα βιβλία εφέτος θα καθυστερήσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και καλείται «όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί βιβλία για τα παιδιά του, να υποβάλει αίτηση μέχρι 15 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του συλλόγου»."



Στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπ. Παιδείας πράγματι υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο "Αίτηση για παραλαβή σχολικών βιβλίων" :
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Γρ. 0067-68, τηλ. 2057-58

Μαρούσι, 2 – 9 – 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΠΡΟΣ: Τους συναδέλφους της Κ.Υ. του Υπουργείου

Όσοι από τους συναδέλφους έχουν παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία και επιθυμούν να προμηθευτούν τα σχολικά βιβλία, παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο του Συλλόγου 0067 (τηλ. 2058) από 5 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2011.

Στην σχετική αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Σχολείο και η τάξη φοίτησης του παιδιού.

Σημειώνεται ότι η χορήγηση των βιβλίων στο Σύλλογο από τον Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνει ταυτόχρονα με την διάθεσή τους στα δημόσια Σχολεία και σε καμιά περίπτωση σε προγενέστερο χρόνο.

Πληροφορίες στους συναδέλφους:
ΨΑΡΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ : 210 – 344 3210
ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑ : 210 – 344 3180
ΖΗΚΟ ΚΩΣΤΑ : 210 – 344 2103
ΜΑΛΛΙΟ ΓΙΩΡΓΟ : 210 – 344 2392

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ




 Αν διαβάσετε προσεκτικά η αίτηση απευθύνεται σε όσους υπαλλήλους έχουν παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία, να προμηθευτούν σχολικά βιβλία και όχι να αγοράσουν.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !




Δεν υπάρχουν σχόλια: