Blogger Widgets

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αχαρνών : Να απομακρυνθεί το Ι.Ε.Κ. από τους χώρους του σχολείου μας

Επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών προς την Ένωση Γονέων Αχαρνών με την οποία εκθέτουν ένα πολύχρονο πρόβλημα (τουλάχιστον 10 ετών).

Συγκεκριμένα το Ι.Ε.Κ. Αχαρνών έχει δεσμεύσει την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου για να στεγάσει τη γραμματεία του, καθώς και δύο διδακτικές αίθουσες τις οποίες χρησιμοποιεί ως εργαστήρια πληροφορικής.



Από τη μεριά της η Ένωση Γονέων Αχαρνών απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Αχαρνών, με την οποία ζητά την σύγκληση το συντομότερο δυνατό κοινής σύσκεψης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να δοθεί μία οριστική λύση.

Η Ένωση Γονέων υπενθυμίζει δε, ότι η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου μας, έχει ήδη πάρει απόφαση μεταφοράς του Ι.Ε.Κ. σε άλλο χώρο, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. 

Για ποιό λόγο?



Ελπίζουμε το πρόβλημα του 4ου Γυμνασίου να επιλυθεί άμεσα, αλλά και να βρεθεί και ένας κατάλληλος χώρος για τη στέγαση του Ι.Ε.Κ. Αχαρνών. 

Και φυσικά πολύ θα ήθελα να μάθω από πότε χρονολογείται η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας και για ποιο λόγο δεν έχει υλοποιηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: