Blogger Widgets

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν online games

Τα online games έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα την διασκέδαση των gamers σε σημείο που κάποιοι εξ αυτών δεν παίζουν κάποιο game αν αυτό δεν είναι online.


Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για τους gamers, αλλά και επειδή οι παλιοί έλεγαν πως τα καλύτερα πράγματα στην ζωή είναι δωρεάν εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα online games με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε δωρεάν.





Για όλους εσάς που το να πυροβολείται κάτι είναι ενδιαφέρον το Battlefield P4F θα σας αφήσει παραπάνω από ικανοποιημένους. Το παιχνίδι είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην βαρεθείτε. Πυροβολείστε, οδηγείστε, ακόμα και πιλοτάρετε ενώ πάντα πυροβολείτε. Ο fan των games τέτοιου είδους θα θυμούνται το original Battlefield που πρωτο-είδαμε στα τέλη του 2002, το οποίο με τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερο. Οδηγείστε tanks, ανατινάξτε κτίρια, βομβαρδίστε εγκαταστάσεις, είναι μερικές από τις αποστολές σας. Το παιχνίδι διαθέτει ποιότητα - μην ξεχνάμε ότι κρύβεται η EA πίσω από την προσπάθεια - και θα ομολογήσουμε ότι και εμπορικός τίτλος να ήταν θα τον αγοράζαμε.  





Ένα ακόμα ενδιαφέρον online game το οποίο ασχολείται με τον πόλεμο και την δική σας συμμετοχή σε αυτόν είναι το Combat Arms. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι πληροφορίες μιλούν για περισσότερους από 3 εκατομμύρια gamers οι οποίοι ασχολούνται με το παιχνίδι. Πλέον διαθέτει servers στην δική μας Ήπειρο και όπως μπορείτε να δείτε και από το video δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από εμπορικούς τίτλους όπως το Call of Duty ή το Counterstrike για παράδειγμα. Ο χαρακτήρας σας στο παιχνίδι κερδίζει πόντους ανάλογα με το level το οποίο βρίσκεται. Αυτούς τους πόντους μπορείτε να ξοδέψετε για αγορά όπλων και εξοπλισμού, ενώ αν σας τελειώσουν μπορείτε - προαιρετικά βέβαια - να ξοδέψετε αληθινά χρήματα στο site της εταιρείας για οτιδήποτε χρειάζεστε






Αφού ξεπεράσαμε τα war games περνάμε σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία παιχνιδιών τα MMORPG με το League of Legends να μας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Βασίζεται στο World Of Warcraft III: Frozen Throne και έτσι όσοι πιστοί... θα το βρούν ιδιαίτερα γνώριμο. Στο συγκεκριμένο game ξεκινάτε ως μια ομάδα η οποία βρίσκεται στον χάρη δίπλα στο Nexus της, το οποίο και θα πρέπει να προστατέψει από τους αντιπάλους. Νικητής όποιος καταφέρει να καταστρέψει το Nexus του αντιπάλου. Βέβαια για να φτάσετε στο σημείο να μπορείτε να καταφέρετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να εξελίξετε τον χαρακτήρα σας και να μάθετε καλά το παιχνίδι. Μας άρεσε που η διαδικασία εγγραφής είναι τόσο απλή όσο το registration ενός free account. 





Για όλους εκείνους - και είναι πολλοί - που είτε τους αρέσουν τα αεροπλάνα του 1ου και 2ου Παγκόσμιου πολέμου, είτε απλά μικροί ήθελαν να γίνουν πιλότοι - αλλά στην πορεία άλλαξαν αντικείμενο - το Aces High II είναι μια εξαιρετική περίπτωση online game. Εκατοντάδες παίχτες ταυτόχρονα πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου. Αερομαχίες που όμοιες τους δεν έχετε ξαναδεί, αλλά και επιχειρήσεις βομβαρδισμού για τις οποίες έχετε μόνο διαβάσει σε βιβλία ή δει σε ντοκυμαντερ. Δοκιμάστε το - έχετε δωρεάν trial δύο εβδομάδων - και δύσκολα θα ξεκολλήσετε.
 
Αν και εσείς παίζεται κάποια online games πείτε μας για αυτά έτσι ώστε να τα μάθουν και άλλοι gamers.



Πηγή : laptopblog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: