Blogger Widgets

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Προς τους Απόφοιτους του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών ... και όχι μόνο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ


 

Αγαπητοί απόφοιτοι


Η φωτεινή χρονιά αποτελεί το τέλος μιας πορείας. Φέτος ολοκληρώνεται για εσάς ένας κύκλος. Ένας κύκλος που ξεκινήσατε πριν από τρία χρόνια.

Διανύσατε μία συναρπαστική διαδρομή. Μοιραστήκατε αγωνίες και ελπίδες, όνειρα, στόχους και εμπειρίες.

Είμαστε σίγουροι ότι πολλές φορές στο μέλλον θα ανατρέξετε στα σχολικά σας χρόνια, για να αναζητήσετε σ' αυτά τις στιγμές και τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν ή συντέλεσαν στη διαμόρφωση της δικής σας ζωής.

Αφήνετε  ένα χώρο οικείο, ένα χώρο που φιλοξένησε και υποστήριξε ένα μέρος του  ταξιδιού σας προς την ενηλικίωση. Ένα χώρο, όπου είχατε την ευκαιρία να πλουτίσετε τις γνώσεις σας, να αποκτήσετε σημαντικά εφόδια για το μέλλον, να δημιουργήσετε φιλίες, πολλές από τις οποίες θα κρατήσουν μια ζωή, να θωρακιστείτε με ηθικές αξίες, να χτίσετε μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα. 

Αυτή η σχολική χρονιά είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή του κάθε ανθρώπου, του κάθε μαθητή. Είναι η κατάληξη μιας μακράς 3χρονης πορείας, που ολοκληρώνει μία ενότητα, μία από τις πολλές ενότητες που συναποτελούν το ταξίδι της μόρφωσης. Είναι όμως και η αρχή ενός νέου ταξιδιού για εσάς. 

Το Σεπτέμβριο ο κάθε ένας από εσάς ξεκινάει μια νέα πορεία. Η σχολική ανεμελιά όσο και αν σας ακολουθήσει και στο Λύκειο, θα δώσει τη θέση της σε προβληματισμούς για μελλοντικές επαγγελματικές διαδρομές.  Φροντίστε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Τολμήστε να προχωρήσετε ένα βήμα πέρα από τα γνώριμα, αναζητήστε σε κάθε σας στιγμή το καλύτερο που η ζωή μπορεί να σας δώσει. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και τις γνώσεις που πήρατε. 

Να θυμάστε, η επιτυχία παίρνεται, διεκδικείται και είναι άμεσα συνυφασμένη με την προσπάθεια. Μόνο όποιος δεν προσπαθεί είναι καταδικασμένος να αποτύχει. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών σας εύχεται στην πορεία της ζωής σας να πετύχετε τους στόχους σας και να διατηρήσετε τις αρχές και τις αξίες που διδαχθήκατε σ' αυτό το σχολείο. Σα ευχόμαστε να θέσετε τους στόχους σας και με επιμονή και προσπάθεια να τους κατακτήσετε. 

Το αξίζετε, το μπορείτε, θα το επιτύχετε!



Και εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, να σας καμαρώνουμε.


Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας ...




Δεν υπάρχουν σχόλια: